Για να έχουμε Πολιτεία πρέπει να έχουμε πολίτες. Είναι αμφίδρομη η σχέση

 

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου, στην εκπομπή «Καλημέρα από τα Fm» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με τον πολιτικό φορέα “Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, Γιάννης Ζαβαλάκος.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου, αν ήταν αναμενόμενο ή όχι, ο κ. Ζαβαλάκος ανέφερε ότι τίποτα δεν είναι αναμενόμενο, γιατί δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τη βούληση του έλληνα πολίτη, του έλληνα ψηφοφόρου. Παράλληλα, ανέφερε μερικές από τις προγραμματικές θέσεις του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, όπως διαγραφή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους, τον έλεγχο στις τράπεζες και στα funds, την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, δωρεάν υγεία, ως κάποιους από τους βασικούς λόγους για να στηρίξουν οι ψηφοφόροι στις εκλογές τον πολιτικό φορέα

Πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει πρώτα απ’ όλα να δούμε την ιστορία μας και, πρωτίστως για την εγκαθίδρυση της εθνικής κυριαρχίας, ο πολίτης να ψηφίσει την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Πρέπει, όπως τόνισε, οι πολίτες να αντιληφθούν τη δύναμη που έχουν ως «ιδιοκτήτες» αυτού του τόπου, να γίνουν ενεργοί πολίτες, γιατί όπως τόνισε, «για να έχουμε Πολιτεία πρέπει να έχουμες πολίτες. Είναι αμφίδρομη η σχέση».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ζαβαλάκου στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα

 

 

 
 
 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια