ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ Azov !! (Βίντεο) ΤΕΛΟΣ ΟΙ “Ήρωες” ΤΟΥ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ Donbass !!

 

 
 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ !! ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ !!! ΧΕΙΡΟΔΕΣΜΙΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ !!! ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ … Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΒΟΥΛΗ. ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ! ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ !!

ΘΡΗΝΟΣ ΚΛΑΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ … ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

ΓΡΑΦΑΜΕ … ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

……………………………………………….

Τέλος ο Αζόφ & η ηγετική του ομάδα: Οι Ρώσοι τους μεταφέρουν σιδηροδέσμιους με τεθωρακισμένα σε φυλακές Ξεκινά η ανάκριση – Ακολουθεί δίκη


Το Τάγμα Αζόφ τελείωσε οριστικά … Η ηγετική ομάδα του Τάγματος, Ντένις Προκοπένκο ή Radish μαζί με τον Σβιατόσλαβ Παλαμάρ (Καλίνα)είναι πλέον αιχμάλωτοι των ρωσικών δυνάμεων.

Μαζί τους βρίσκεται και ο διοικητής της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Σεργκέι Βολίνσκι (Βολίν) ο οποίος ήταν ο μόνος που του επετράπη να απαντήσει σε Ρώσο δημοσιογράφο.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν με ρωσικά τεθωρακισμένα προς Ρωσία και από εκεί σε κέντρο κράτησης του Ροστόφ-ον-Ντον. 

Ακολουθεί ανάκριση και μετά φυλακή μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στην ενημέρωση του έκανε ειδική αναφορά λέγοντας:

“Ο λεγόμενος “διοικητής” των Ναζί “Aζόφ” λόγω του μίσους των κατοίκων της Μαριούπολης και της επιθυμίας των κατοίκων της πόλης να τον τιμωρήσουν για πολλές φρικαλεότητες, απομακρύνθηκε από το έδαφος του εργοστασίου με ένα ειδικό θωρακισμένο αυτοκίνητο.

Η ανταποκρίτρια του Channel 1, Irina Kuksenkova, ανέφερε για τον Σβιατόσλαβ Παλαμάρ (Καλίνα):

“Παρέδωσε τα όπλα του, ένα πολυβόλο και ένα προσωπικό πιστόλι.

Το αν θα ξανασμίξει με τον υποδιοικητή του, τον Βολίνα ,στο ίδιο κελί στο κέντρο κράτησης Elenovka δεν είναι ακόμη σαφές,…”

Τί δήλωσε ο Διοικητής της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Ο Διοικητής της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Σεργκέι Βολίνσκι (Βολίν) έχει τον εξής διάλογο με Ρώσο δημοσιογράφο.

Βγαίνετε όλοι έξω;

-Ναί

– Υπάρχει κάποιος άλλος στην επικράτεια του εργοστασίου;

– Ολόκληρη η 36η ταξιαρχία και οι εκπρόσωποί της είναι τώρα εδώ μαζί μου. Δεν υπάρχουν άλλοι πεζοναύτες στο έδαφος του εργοστασίου.

– Υπάρχουν αλλοδαποί στο έδαφος του εργοστασίου;

-Γενικά ναι

-Υψηλόβαθμοι Αξιωματούχοι;

Δεν γνωρίζω γι αυτό απαντά ο Σεργκέι Βολίνσκι (Βολίν).

…………………………………………………

Ο παραδομένος διοικητής της ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μίλησε για ξένους στο Azovstal
 
 
 

ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 21 Μαΐου – RIA Novosti. Ο εν ενεργεία διοικητής της Ουκρανικής 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, Sergei Volynsky (σήμα κλήσης Volyn), ο οποίος παραδόθηκε από το εργοστάσιο της Mariupol Azovstal, είπε ότι υπήρχαν αλλοδαποί στις τάξεις των ουκρανικών στρατευμάτων στο εργοστάσιο.
Το RIA Novosti έχει ένα βίντεο μαζί του μετά την παράδοσή του.
«Υπάρχουν ξένοι στις μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας », παραδέχτηκε.
Ο Volynsky δήλωσε επίσης ότι δεν είχε πληροφορίες για υψηλόβαθμους αξιωματούχους και επιμελητές ανάμεσά τους.
“Δεν ξέρω για τέτοιους ανθρώπους. Δεν ξέρω κανέναν επιμελητή, υψηλόβαθμο ξένο που θα έδινε κάποιου είδους οδηγίες”, πρόσθεσε.
 
Νωρίτερα , το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την πλήρη απελευθέρωση του εδάφους του Azovstal και τη μεταφορά υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων των υπόγειων εγκαταστάσεων της επιχείρησης, στις οποίες κρύβονταν οι μαχητές. Συνολικά, σύμφωνα με το πρακτορείο, από τις 16 Μαΐου, 2.439 νεοναζί από το Αζόφ και ουκρανικά στρατεύματα που έχουν αποκλειστεί στο έδαφος του εργοστασίου έχουν καταθέσει τα όπλα και έχουν παραδοθεί.
Η ειδική μονάδα «Azov» της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας , κατά των μελών της οποίας κινήθηκαν ποινικές υποθέσεις στη Ρωσία, δημιουργήθηκε μετά το πραξικόπημα του 2014. Περιλάμβανε ριζοσπάστες που συμμετείχαν σε ρατσιστικές και νεοναζιστικές απόψεις – όχι μόνο πολίτες της Ουκρανίας, αλλά και μισθοφόρους από άλλες χώρες.
Το “Azov” συμμετείχε στην ουκρανική στρατιωτική επιχείρηση στο Donbass . Το 2015, η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας άνοιξε ποινική υπόθεση εναντίον των μαχητών του τάγματος με τα άρθρα «Απαγωγή», «Βασανιστήρια» και «Χρήση απαγορευμένων μέσων και μεθόδων πολέμου».
Επιπλέον, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Ερευνητική Επιτροπή δήλωσε ότι έλαβε αδιάψευστα στοιχεία για τη διάπραξη από μαχητές του “Azov” και του ” Δεξιού Τομέα ” * σκληρά εγκλήματα κατά πολιτών του Donbass.
Ήδη κατά τη διάρκεια της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, έγιναν γνωστά πολυάριθμα αποδεικτικά στοιχεία για τα εγκλήματα των «Αζοβιτών», ιδίως τα βασανιστήρια και οι βάναυσες δολοφονίες πολιτών και κρατουμένων. Επιπλέον, οι μαχητές καλύφθηκαν με πολίτες ως «ανθρώπινη ασπίδα».
Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική επιχείρηση για την αποναζοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας. Όπως τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν , στόχος του είναι να «προστατεύσει τους ανθρώπους που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια». Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις χτυπούν μόνο τη στρατιωτική υποδομή και τα ουκρανικά στρατεύματα, τίποτα δεν απειλεί τον άμαχο πληθυσμό. Ο κύριος στόχος της επιχείρησης στο τμήμα ονομάστηκε η απελευθέρωση του Ντονμπάς.
Απαγορεύεται η τρομοκρατική οργάνωση στη Ρωσία
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ …

BIDEN: “εγώ πρότεινα να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ την Σερβία” !! BIDEN: “Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου” !! (βίντεο)

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΖΟΦ” !!!

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Καταστράφηκε η πρώην βάση του τάγματος Azov στο Shirokino (βίντεο). Η Χερσώνα στα χέρια των Ρώσων. ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 1919 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ(;) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

Ο πατριωτισμός του Ζελένσκι … Με απόφασή του, το Χανουκά (η σφαγή των Ελλήνων), το εβραϊκό Πέσαχ και το Ρος Ασσανά (η εβραϊκή πρωτοχρονιά) κηρύχθηκαν (το 2020 ) επίσημες αργίες στην Ουκρανία!

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ- Douglas McGregor – Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του ΧΙΤΛΕΡ στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του Δ.Ν.Τ. (βίντεο)

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ BIS (βίντεο)

Συνεργοί των Ναζί: Ιωάννης Ράλλης και ο εβραϊκός στρατός του Χίτλερ

ΧΙΤΛΕΡ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ Β’ΠΠ, ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: Βατικανό, Κούβα, Η.Π.Α και Εβραίοι

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ [1967]

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΤΟ “Ελληνο-Τουρκικό ομοσπονδιακό κράτος” ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΝΕΜΕΣΙΣ” ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΙΜΩΡΩΝ…

………………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


πηγη https://alfeiospotamos.gr/2022/05/21/%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-azov-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%bf%ce%b9

 

 

 

 

 

 
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια