Το κλειδί της αλλαγής είσαι εσύ

H ελληνικότητα δεν είναι μόνο ένα σύνολο ανθρώπων, μια κοινότητα, ένα έθνος, είναι κάτι περισσότερο, είναι φορέας και πομπός αρχών και αξιών, είναι θεμέλιο του δυτικού πολιτισμού. Είναι  ένας πολιτισμός που γεννήθηκε στη αρχαία Ελλάδα, αγαπήθηκε από όλον τον κόσμο, επέζησε, εξελίχθηκε και έφτασε μέχρι σήμερα με χαρακτηριστικό του στοιχείο την ελληνικότητα.

H ελληνικότητα είναι η μόνη λύση για την ανθρωπότητα, είναι το αντίβαρο στην ανελευθερία. H νέα τάξη πραγμάτων και οι ανθέλληνες πολιτικοί επιδιώκουν να επιβάλλουν τον «πολυπολιτισμό» δημιουργώντας μια ράτσα χωρίς ρίζες και ιστορία για να σβήσουν την Ελλάδα.

Ένα σχέδιο…. δράσης που ως απώτερο σκοπό δεν μπορεί να έχει κάτι διαφορετικό από το να διαμορφωθούν σε βάθος ετών τέτοιες συνθήκες στην Ελλάδα, όπου οι Έλληνες θα τείνουν να μετατραπούν σε μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα.

Ορατός πλέον ο κίνδυνος του αφανισμού και η κομματοκρατία καταστρέφει το ελληνικό έθνος προσπαθώντας να μειώσει τον γηγενή πληθυσμό της Ελλάδος, οι Έλληνες φτωχαίνουν, μειώνονται σε αριθμό, γερνούν, η μαζική μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, που ξεκίνησε τα πρώτα χρόνια υπαγωγής μας στο μνημόνιο, απειλεί την ύπαρξη του έθνους.

Κατέστρεψαν, μπάζωσαν και έθαψαν τα μνημεία των προγόνων μας. Για να επιβιώσει η ελληνικότητα χρειάζεται άμεση αλλαγή πορείας, γιατί η παγκοσμιοποίηση στην Ελλάδα έχει ισλαμικό άρωμα. Μια υπόθεση 200 χρόνων με ψεύδη και μυστικές συμφωνίες έθεσαν τον Έλληνα στο πιο χαμηλό σημείο και εκείνος με έλλειψη της ιστορικής γνώσης, υπομένει μια κατάσταση που δεν είναι αντάξια της ιστορίας μας, την καταγωγής μας και του ρολού μας.

Απαξίωσαν και αλλοίωσαν τα πανίερα σύμβολα των ανθρώπων, απαξίωσαν αξίες – αρχές –  νόμους, απαξίωσαν τους τεράστιους προγόνους μας και συνεχίζουν να απαξιώνουν τον πολίτη, την πολιτεία, την κοσμοθέαση των ανθρώπων, απαξίωσαν την φυσιολογία μας και εμείς χειροκροτήσαμε το παρά φύσιν.

Προσκυνάμε τους εχθρούς μας, ζούμε και βιώνουμε σε αντιαξιακό καθεστώς, γινόμαστε οπαδοί σε κάποιο κομματάκι, σε κάποιο δόγμα.

Έφτασε ο δίκαιος χρόνος όλοι να γίνουμε ένα και όλοι μαζί πρέπει να γυρίσουμε στην αρχή, στον άξονα της δημιουργίας μας, διότι όσο απομακρύνονται τα κύτταρα από τον πυρήνα τόσο πιο εύκολο είναι να καταρρεύσει ο οργανισμός μας.

Η Ελλήνων Συνέλευσις δημιουργήθηκε το 2015. Οι Έλληνες πολίτες ίδρυσαν τους τοπικούς αυτόνομους οργανισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο κάθε τοπικός οργανισμός, έχει το δικό του διοικητικό συμβούλιο με ανώτατη αρχή την γενική συνέλευση, τον ίδιο τον πολίτη.

Ελλήνων Συνέλευσις…. ο μόνος ανθρωποκεντρικός Πολιτικός Φορέας που αναφέρει μέσα στην ιδρυτική του διακήρυξη τα Αξιακά Πρωτόκολλα όπως αυτά ήταν στην αρχή της δημιουργίας μας, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ και πουθενά σε κανένα κόμμα ή απόκομμα.

Οι τοπικοί οργανισμοί της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι αστικές εταιρείες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η αναγκαιότητα της δημιουργίας τους οφείλεται στην ανάγκη των πολιτών, να έχουν ένα δικό τους κράτος, μια δική τους Ελλήνων Πολιτεία. Η Ελλήνων Συνέλευσις μιλάει για τον σκοπό και το αντικείμενο της που είναι η επανεγκαθίδρυση της ελληνικότητας, της συλλογικότητας, ώστε με την πραγματική δημοκρατία και την δικαιοσύνη να ελευθερωθεί η χώρα μας Ελλάς.

Η εμφάνιση των νέων οργανισμών – ναών είναι πραγματικότητα. Η Ελλήνων Συνέλευσις είμαστε όλοι εμείς σε ένωση, είναι η ώρα της ένωσης μας. Πρέπει να κατανοήσουμε οι Έλληνες πολίτες ότι εκεί έξω υπάρχουν σκοτεινοί μηχανισμοί και το μόνο που φοβούνται, είναι η ένωση των ανθρώπων.

Όλοι αυτοί που μας ψιθυρίζουν στο αυτί μας ως σειρήνες, το κάνουν από φόβο μήπως σηκωθούμε και με νόηση και ελεύθερη βούληση, αποφασίσουμε να πάρουμε πίσω την ελευθερία μας, να πάψουμε να δουλεύουμε για αυτούς και να εργαζόμαστε πλέον για εμάς και τα παιδιά μας.

Είμαστε εδώ στήνοντας τους νέους οργανισμούς όπου θα εισέλθουν μετά από χιλιάδες χρόνια όλοι οι άνθρωποι στο φως, στην πραγματική ιστορία, θα ανακαλύψουν τα Ελλάνια σύμβολα και θα διαπιστώσουν πως ότι σύμβολο ή σχήμα υπάρχει γύρω τους, αλλά και αυτά που δεν βλέπουν, που δεν ξέρουν ακόμη, όλα είναι μέσα στην δομή της πλατφόρμας της δημιουργίας τους.

Η δημιουργία των νέων οργανισμών σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε, οργανισμοί πραγματικοί ναοί, όπου εκεί θα εγκαθιδρυθεί η Ελληνική Δημοκρατία με πηγή εξουσίας το κρατείν του δήμου και ο άνθρωπος γίνεται πολίτης, παίρνει την θέση που του ανήκει, ζώντας σε πολιτεία, παράγοντας πολιτισμό με ασφάλεια στην ολότητα, με αρμονία και συνοχή.

Ο πολίτης είναι η ενσάρκωση της ίδιας της ανδρείας, ο οποίος δημιουργεί πολιτεία.

Χωρίς πολίτη δεν υπάρχει πολιτεία.

Είναι η ώρα που για ακόμα μια φορά καλούμαστε να δημιουργήσουμε την Ελλήνων Πολιτεία μας με αξίες, αρχές και πολιτειακούς νομούς από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους, μια πολιτεία που αξίζει η ανθρωπότητα σε τόσες κρίσιμες στιγμές.

Είναι η ώρα ως άνθρωποι να κάνουμε την επιλογή μας και να μην πέσουμε στην λήθη. Η ένωση είναι αγώνας αυστηρός αλλά είναι ο πιο όμορφος αγώνας, γιατί επιβραβεύεται με την γνώση και το σπάσιμο του άδικου, επαναφέροντας την δημιουργία στην ορθή νομοτελειακή της θέση.

Γιατί εμείς είμαστε οι πολίτες, εμείς είμαστε η Ελλάδα και όλα για εμάς γίνονται.

Γιατί η «Ελλήνων Συνέλευσις» είσαι Ε.ΣΥ.!!!


ΠΗΓΗ:https://esypeloponnisou.wordpress.com

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια